Aleksey's blog

Welcome to my world…

Истински "метъл фен"

Истинският метъл фен има дълга, сплъстена, изцапана с кръв, кал и други нечистотии коса. Най-често е къдрава и в нея има заплетени клонки, останали още от нощта, когато е ходил в гората да принесе жертва в името на тъмния господар. Отдалече излъчва зловоние на пот, бира и тютюн, често погледът му е замаян и отнесен от продължителната употреба на марихуана и алкохол. Има голямо бирено шкембе и много пиърсинг (особено ако е жена). Също и татуировки. Кара мотор, най-често чопър и носи коженото яке, наследено от дядо му и камуфлажните гащи, останали пък от пра-дядото (ветеран от първата световна). Винаги носи тениски на групи и никога не ги пере, затова под мишниците са твърди. Ползва ги, за да трепе насекоми и едри гризачи (в дома на истинския метъл фен такива не липсват, дори един лос се беше вмъкнал през една дупчица в стената на един приятел).

Истинският метъл фен няма нужда от оръжия, защото самият той е машина за убиване. Въпреки това може да колекционира мечове, боздугани и т.н., с които да плаши комшиите като надуват чалга. Ако може да чете, той най-често е любител на фентъзито. Купил си е “Зовът на Ктхулу” на Х. Лъвкрафт, защото е видял Еди на корицата. Оттогава е голям фен и на жанра хорър.

Истинският метъл фен не признава нищо, което не е епично, което не е твърдо и в което няма жица. Свирил е на китара в трети клас и е мастър на орфейката (може да свири “Тръгнал кос” и “Мила моя мамо”). Истинският метъл фен има за девиз мотото “For heavy metal we will die” и живее и умира за Хеви Метъла. Види ли себеподобен козирува.

Истинският метъл фен присъства в червената книга (както и в Черната, но това е друга история) защото е изчезващ вид.

851 views

, , , , ,

One Response to “Истински "метъл фен"”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *