Aleksey's blog

Welcome to my world…

Лично Мнение: Любовта, секса и лъжите при момичетата между 12 и 18

Тази статия я пиша за всички момичета между 12 и 18 годишна възраст. Ще ви споделя няколко извода за любовта, секса и лъжите, които направих сама по трудния път.

Любовта
Истината е, че в такава възраст никоя от вас не е достатъчно подготвена за реалния живот, а любовта е една важна част от него. Всяко момиче отчаяно се надява да срещне момче с което да изпита това прословуто чувство за което всички говорят и поради тази причина е склонна да приеме почти всяко момче което изглежда прилично и проявява интерес. Вярно е , че истинската любов идва когато най-малко я очакваме … но реално погледнато в гореспоменатата възраст тя много често е бъркана с някакъв вид привързаност породена от привличане и хормони и често се оказва поредица от драми и в крайна сметка след края и представителките на нежния пол остават наранени или разочаровани. След това накъде…

Сексът
Да предположим ,че сте правили секс с така наречената си първа любов (пък дори и да не сте) сега секса за вас е новост един непознат свят. А след разочарованието от любовта повечето от нас го използват като заместител… той е нещо страхотно , може би дори някой от вас си мислят, че е средство за запълване на празнината в нас породена от изгубената близост. Натрупвате известна бройка като не спирате по този начин да търсите истинската любов. Впускате се в доста мимолетни връзки, като мислите, че секса е единственото което момчетата искат и когато вие щедро им го давате те ще ви отвърнат с любов. Да ама не .. Факта, че все още в вас съществува онова момиче родено за да е влюбено ви изиграва лоша шега. Оставате разочарована още няколко пъти.

Лъжите
Вече тотално сте разбита от мъжкия пол и решавате вече да сте ‘’кучка’’ за да избегнете нараняванията за в бъдеще. Продължавате с мимолетните връзки, но вече си имате цел. Вие ще сте тази която само ще взима от партньора и ще наранява. Един ден срещате момче което наистина иска да е с вас и да ви даде любов, но вече съзнанието ви е толкова увредено, че не можете да различите истинската любов. Лъжете го, мамите го и се възползвате от него докато той не остане истински наранен и не ви изостави. Може би когато видите болката му се поглеждате отстрани и виждате в какво чудовище сте се превърнала. Кофти гледка , започвате да се разкайвате и да разправяте наляво надясно сълзливи истории, но той вече няма да се върне. Пак сте сама и сте там от където тръгнахте. Ще започнете ли отначало?
Източник

918 views

, , , , , ,

8 Responses to “Лично Мнение: Любовта, секса и лъжите при момичетата между 12 и 18”

 • Дидо says:

  Извинявай, но е твърде наивно. (+
  Не може с два реда да се обяснят такива неща. ;)
  фактът, че си го взел от тиинпроблемс, доказва теорията ми. :) Изобщо любовта, секса, лъжите, не са кой знае какво. Въпреки, че с времето, те са обвити от ореала на наивността и детските представи на момичецната и момчензата, и всъщност реалната представа за нещата се е изкривила адски много.
  Какво е любов? Хормонолен дисбаланс. Ако е несподелена, преминава до няколко месаца, ако е споделена, до година може и малко от горе.
  Секс? Сексът е удоволнствие. Нищо повече. :) Лъжи? Истината е многостранчиво понятие, което е микс от гледни точки. Лъжата за теб, може да е истина за мен. (Пример: Кръгла ли е земята или плоска?).

  Не че искам да омаловажавам поста ти, но просто си излагал гледната точка. :)

 • Дидо says:

  пп Сложи някаква опция, да могат да се редактират коментарите, че имам няколко правописни грешки, и много им се издразних. :)

 • Aleksey says:

  То хубаво искаш функция да си едитваш постовете, ама ако не си регнат и не влизаш с име и парола, тогава ще може ВСЕКИ да ти ги едитва … по-добре да ти направя акаунт и тогава ще можеш. Само кажи дали ще бъдеш “редовен” :P

 • Aleksey says:

  То хубаво искаш функция да си едитваш постовете, ама ако не си регнат и не влизаш с име и парола, тогава ще може ВСЕКИ да ти ги едитва … по-добре да ти направя акаунт и тогава ще можеш. Само кажи дали ще бъдеш “редовен” :P

 • Дидо says:

  Я направо ми направи отделен блог. ;P

 • Дидо says:

  Я направо ми направи отделен блог. ;P

 • Таня says:

  Според мен това си е истинската гледна точка на доста момичета… И според моята скромна женска гледна точка действително много наранени момичета правят всичко възможно да си го върнат, независимо на кой… А за любовта… Много сълзи сме изляли за някой, който уж обичаме… Секса вече за някои от нас е много съкровенно нещо… Но все пак статийката е вярна…

 • […] и аз подобно на Алексей да си направя подобне тема.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *