Aleksey's blog

Welcome to my world…

Атанас a.k.a. Наката, Бармана на компанията

dsc03835-nakataКакво бих могъл да кажа за Наката? Това е човека, който ми се води best friend от няколко години насам. С него си казваме буквално всичко и в това няма нищо лошо. Познаваме се от 8ми клас, и след като се сдобрихме при едно сбиване, постепенно станахме доста добри приятели, които държат много един на друг. На мен ми се наложи да отида извън града за две годинки, но винаги, когато се връщах за малко в Пловдив му се обаждах и се виждахме. По този начин си запазихме приятелството. А откакто се завърнах окончателно… го усъвършенствахме.

Какво бих казал друго? Весел човек… Винаги намира начин да ме разсмее, ако го реши. А така ме е разсмивал, че след това два дена ме болят корема и ченето. Вярно е, че прави най-големите простотии в цялата компания. И говори най-големите простотии… Но все пак е пич от класа и го уважаваме много. Бих могъл да кажа, че той е душата на компанията. И то съвсем реално е така. Винаги споровете стават между него и някой друг. Винаги “наредбите” се осъществяват между него и някой друг :D

Голям фен на колите, като любимата му марка е Ферари естествено. Любимата му компютърна игра е NFS:Most Wanted (въпреки, че вътре няма Ферарита :P ). 3ти в света е на тази игра.

Слуша различна музика. Баща му е музикант и изпълнява стари рок парчета, така че на Наката това си му е в кръвта. Но освен това се увлича по хип-хоп, джаз и други. Когато се напие много праска едни страшни кючеци :D Никой не може да го мине в това.

Гледа винаги да му е “айляк” (това е турцизъм въведен в Пловдивския жаргон, докато мен ме нямаше). Има навика като му звъня да ме посреща с думите “добър вечер, аз съм ваща леля”, и от там аз му викам “мойта плешива леля” :D (лятото си обръсна главата).

Сигурно ще едитвам инфото, защото за тоя човек могат да се напишат много неща, но в момента ми хрумват само такива които трябва да се цензурират :D

Наката2

745 views

, , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *