Aleksey's blog

Welcome to my world…

Нумерологична прогноза…

Oт време на време ползвам едно сайтче   за да разбера това, което сънувам какво би могло да означава. Тази нощ сънувах ужасно тъп… може да се каже кошмар… Влезнах аз в сайтчето, докато още не съм забравил какво съм сънувал (рядко помня какво сънувам) и въвеждам две ключови думи, при което резултата беше никакъв. Такива неща като тия, които бях сънувал, явно не са много нормални сънища и затова ги няма в съновника. Но пък по-надолу и вдясно видях една функция на сайта, която досега май не бях забелязал. А именно “нумерология” и възможност да си въведа името на кирилица и на латиница и просто да изчакам резултата. Така и направих. Резултата е този:

Числото на Вашето име е : 4
Това число е фундаментално, то е ориентирано към земята, поради което хората с неговото влияние са стабилни, практични
и устойчиви. Числото 4 (квадрат) обаче съдържа в себе си и две противоположни страни, поради което и хората-четворки често
имат обратна на общоприетата гледна точка и това ги прави бунтари и неконвенционални личности. Те рядко се интересуват от
материални неща. Освен това трудно се сприятеляват и често се чувстват изолирани от околните. Могат да си партнират с
носителите на 1, 2, 7, и 8. Планетата им е Уран, а щастливият ден – неделя.
Числото на Вашето име на латиница е: 9
носи специално, сакрално послание. Умножено по което и да е чило, то се възпроизвежда с още по голяма сила; събрано с
което и да е едноцифрено число, при редуцирането то дава пак същото число, но вече много по- мощно. Числото 9 се
покровителства от Марс, порадо което родените под неговото влияние са хора на действието, бойци и победители. Често са
сприхави и язвителни, а са предразположени и към различни злополуки. Най – добрите представители на 9 обаче са носители на
огромна духовна сила и любов към ближния. Техният ден е Вторник.
Числото на Вашата лична година е: 8
Тези, които през 2008 година навлизат в своята Лична година 8 са личности, способни на дълбоки емоционални преживявания и на изключително силна привързаност към човека, когото обикнат. Имат в повече от другите потребност от усамотяване като същевременно са готови на големи себеограничения в името на любовта си.

Лична година 8 е подемна, възходяща и резултатна. Това е най-силната и продуктивна година в цикъла – година на справяне с проблеми от всякакъв характер. Човек се чувства силен, успяващ, готов да превземе целият свят та какво остава за нечие сърце.
Нищо не може да бъде пречка пред влюбения в неговата Лична година 8. Той ще е готов да използва всякакви средства-позволени и непозволени, за да постигне целта си. Най-резултатна е последната седмица от януари особено дните между 24-ти и 29-ти и в края на годината от 12 до 29-ти ноември за земните знаци Козирог, Телец и Дева. Към тези,които навлизат в своята Лична година 8, ще проявяват интерес личности, които покриват едно или няколко от следните условия: носят име с Ключ 8, родени са на 8, 17, 26-ти, имат рождено слънце в Козирог, родени са през месец август или пък рождената им дата (Път) носи вибрация 8.

Нерядко в Лична година 8 се сключват бракове по сметка. Сатурновият период на Личната година 8, последният в слънчевата година, понякога е наситен с най-значимите събития както от материално така и от емоционално естество.

За по-силното изразяване тенденциите на Лична година 8 спомага наличието на вибрация 8 и в други позиции на номерологичната карта- като Път 8, Дата 8, Ключ 8 или раждане в събота.

Тези, които навлизат в Лична година 8, освен че имат хармония с останалите от групата на Лична година 8, могат да бъдат привлечени и да създадат успешни връзки с хора навлизащи в Лична година 2, Лична година 5, Лична година 7 и Лична година 9.
Източник: temura.net
Лоши дни според Вашия месец на раждане са: 3, 11, 18
Според деня на раждане Вие: Голям любител на природата, дома, фамилията и дървата. Много добре би успял в манифактурата, строителството, а също така и в някаква работа, свързана със земята. Трябва да се занимаваш с музика, художество или склуптура като ограничен предмет, макар, че можеш да търгуваш с всяко едно от тях. Ти си доста установен в своите възгледи и склонен да ги налагаш на други, чувствайки себе си господар на правилата и етиката. Страдаш много от твоята любовна натура, защото вярата ти в дисциплината те затруднява да изразиш любовта, която чувстваш, или да получиш тази, която ти е нужна. Ти си неуморен работник и си склонен да увличаш другите. Трябва да настояваш да бъдеш весел и да отделиш време за игра, иначе има вероятност да стопиш спестяванията си за лекари.

Според месеца на раждане Вашият камък е: диамант
Според деня от седмицата на раждане Вашият камък е: рубин
Според зодията Ви, Вашият камък е: червен яспис
Според първата буква (инициал) на името (кирилица):
Форма: Изправена и статична буква, насочена нагоре. Наподобява пергел, готов да очертае кръг (началото и края на всичко). Две прави, насочени нагоре – сила, амбиции, стремеж към успех.
Символика: Свързва се със Закона за движението и развитието. Синоним на Егото, новото начало и еволюция. А е семето, което трябва да се посади в земята и което има условие да покълне. Означава човек, който започва да се проявява. Показва условия за израстване и узряване. По число буквата отговаря на Слънцето и се асоциира с I-ва Аркана на Таро – Магьосникът.
Тенденции: Като инициал на името буквата А е показател за самостоятелен и енергичен човек с изявено присъствие и високи стремежи. По природа е антиконформист и новатор, надарен с творчески и съзидателни способности. Присъщи са му качества като честност, ентусиазираност, скрит или изявен идеализъм. Отличава се с воля за успех и налагане, с желание да изпъкне или да направи впечатление. Склонност към използване на всякакви начини и средства по пътя нагоре. Числовата вибрация 1 на буквата е знак за стремеж към напредък, социално положение, обществено признание и духовно израстване. Показател за организираност, предприемчивост и благоприятни възможности за реализация.
Негативен план :Буквата А представлява човешкия егоизъм в първа степен. Безскрупулност, остра критичност, ревност, високомерие, агресивност.

Хорорскопът Ви за днес е: Вашето мнение ще бъде забелязано
Приемете спокойно това, което ще ви донесе деня. Този ден е благоприятен за решаването на съдебни дела. Всичко ще съдейства за увеличаване на значимостта и авторитета ви. Вашето мнение ще бъде забелязано от значими хора. Ако бъдете много предпазливи и затворени в себе си, ако сте в постоянен страх, че ще загубите своите спестявания, можете да изгубите привлекателни делови предложения.
Датата Ви на раждане приравнена до китайския лунен календар е: 28.2.1989
Вашият знак е: ЗЕМЕН ЗМИЯ

Само ще добавя, че 95% от всичко, което пише до тук е вярно. Поне отнасяйки се до мен е вярно…

829 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *