Aleksey's blog

Welcome to my world…

Последните две седмици…

Аз самия не знам как да си почна поста… През тези две седмици (от 10ти до 24 юли) (сега е след полунощ)
се случиха доста неща. Едното от тези неща беше навехването на десния ми крак… това стана след падането ми в една шахта! За тази история си има даже цял отделен пост, тъй че няма да се задълбочавам. Някой път ще снимам и шахтата (вече й сложиха решетка…) и ще я покажа.

Това беше едното нещо, което за малко и да ми прецака шофьорските курсове (ако нараняването беше повече от това бях отписан сигурно за месец).

Когато крака ми мина достатъчно, продължих шофьорските курсове и съответно ги сгъстих колкото се може повече, за да мога да изкарам и книжката по-бързо. Вече съм карал над 20 часа, което означава, че до края на август книжката трябва да е в мен :)
Друго хубаво нещо, което се случи, е че възобновихме връзката си с… едно красиво същество, на което е просто невъзможно да се устои :) А аз съм и много доволен от това, признавам си.
Единственото “кофти” нещо, което изобщо се случи в тези дни беше вчера, когато в киното (гледахме със съществото Ханкок :) ) явно ми е изпаднал телефона от джоба и имаше възможност някой да си го “хареса” и повече да не го видя. То на телефона – майната му… ама картата ми беше зор.. всичките ми контакти са там. Аз телефони отдавна не си давам зор да помня и едно възстановяване тепърва ще е много трудно. Оказа се обаче, че докато се прибера вкъщи (10 минути преди това се усетих, че телефона ми го няма) и обръщайки се към баща ми “Айде да ходим към киното, че телефона ми е паднал” … вече от киното са се обадили на майка ми и са й казали, че телефона е там :) Тоест двамата като го чуха това само се спогледаха и ме попитаха кога съм разбрал, че го няма :) И в крайна сметка с баща ми запалихме колата и отидохме да си прибера телефона.

Това беше краткият обзор на събитията за последните две седмици :) Както и преди малко с един приятел като говорихме, проведохме следния разговор (скайп, тоя с точките и тиретата съм аз)

[23.7.2008 г. 23:43:14] .- .-.. . -.- … . -.– каза: оо Анга ко праиш?
[00:18:08] donvito0512 каза: biva
[00:18:11] donvito0512 каза: ti?
[00:24:25] .- .-.. . -.- … . -.– каза: и аз бивам :)
[00:24:45] .- .-.. . -.- … . -.– каза: напоследък страшно много си подобрих живота и съм си доволен
[00:24:52] .- .-.. . -.- … . -.– каза: всичко ми се нарежда по вода (happy)
[00:24:57] donvito0512 каза: mnoo se radvam
[00:25:00] donvito0512 каза: :)
[00:25:05] .- .-.. . -.- … . -.– каза: малко неща са в състояние да ми развалят настроението :)
[00:25:14] .- .-.. . -.- … . -.– каза: а такива неща в момента липсват :D
[00:25:20] donvito0512 каза: haha
[00:25:22] donvito0512 каза: super

Ооо… забравих да спомена за ъпдейта на блога до версия 2.6, която мина успешно. :) А другото, което щях да пиша е, че успях да си прецакам уеб сървъра на който е качен блога (за периода от 2 дни), в който блога беше и офлайн… След като пиша обаче, този пост, значи вече всичко е наред и се надявам за в бъдеще да няма такива проблеми.

И… май нямам какво повече да кажа :)

612 views

, , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *