Aleksey's blog

Welcome to my world…

30ти юни

Няма да повярвате какво ми се случи днес :) Отдавна се чудя какво да напиша в блога, че и да е авторско (напоследък само пускам материали, които не съм писал лично, но са ми интересни).

Та… днеска беше деня в който си получаваме бележниците… в страничката “За мен” съм написал, защо не съм абитуриент тази година, въпреки, че по ЕГН трябва… Получих си бележника аз (общ успех мн. добър 5.21 ;) ) и тръгнах към РПУ-то, да си взема новата лична карта (заради шофьорските курсове се наложи смяна) . Естествено с моя късмет попаднах там точно в обедната почивка между 12 и 13 часа (бях там в 12.07…) и се наложи да чакам почти час, защото нямаше никой. Чаках си аз… няма да разказвам за дебелите циганки, които могат да бият всякаква конкуренция в порното категория BBW (аз си го превеждам Big Black Whale, а дали е така не знам, а и не ме интересува). Няма да споменавам миризмата на турците, които си чакаха там за глоби заради изгубени документи или нещо такова. Стана то към 12.55 и аз излезнах от кафето където ми се случиха тия неща и опашката, на която попаднах беше повече от невъобразима. Имаше един полицай, който се опитваше да въдвори някакъв ред, но при всичките цигани и турци, които се блъскаха, това беше доста трудничко. Та… даде ми той някакво номерче, почаках 2-3 минути и дойде моя ред, влезнах и си взех новата лична карта :) Няма да я сканирам, да я показвам, защото това е личен документ :P

Тръгвам след това аз да се прибирам… защото в 14.30 ми е теоритичния изпит за шофьор (тоя път официалния – вътрешния го взех от втория опит с 1 грешка.) Надух си музиката, спрях си такси и се качих. След като му казах на шофьора накъде да кара, той явно чул бегло какво се чува от слушалките ме попита “абе пич, каква музика слушаш?” , и аз като човек, отлично знаещ, че нормалните хора не могат да понасят стила, който слушам аз му отговорих кротко “метъл” … при което той наду радиото от което ме посрещна изненадата – Metallica – The Four Horsemen !!! Това само като го чух и си спрях моята музика (точно в тоя момент death metal) :D Оказа се, че шофьора е некъв готин тип, който слуша яка музика… Не го очаквах от шофьор на такси, а и той самия си го каза де… не е много лесно да се намери таксиджия, който да Не слуша чалга или примерно гръцко, на какъвто веднъж попаднах :D

Разговорихме се с тоя пич по пътя, а накрая даже не ми се слизаше от колата, признавам си… Но пък реших, като се прибера да направя това, което правя в момента, а именно да пиша в блогчето за този индивид :) И понеже в момента е 13.44 вече ще приключвам с поста, защото ми трябва малко време за последна подготовка за изпита. Като се върна ще пиша пак дали съм го взел, или не :)

Дотогава – поздрав с Metallica – The Four horsemen

17.14 часа: Успешно си взех теоритичния изпит за шофьор!!! Ще черпя, определено! Познавам хора, които могат да се нарекат добри шофьори, но на листовки са ги късали повече от 3 пъти! Аз го взех от първия път! Приемам поздравления в коментарите под поста :)

898 views

, , , , , , , , , , ,

9 Responses to “30ти юни”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *