Aleksey's blog

Welcome to my world…

Флаш игра – "градска пуцалка"

ownage-burst-screenИмето доста добре описва и самата игра… Представям ви една флаш игричка, която лично мен много ме изкефи, че даже реших да пиша и в блога за нея…
Любителите на пуцаница ще останат доста доволни от цялата работа. Вие сте тип, който се разкарва по улиците на един мръсен град и се стреля с всичко живо… Съответно и всичко живо стреля по него… и всичко живо става мъртво… Аз все още съм в 3-та зона и досега съм имал на разположение три пушкала (пистолет, пушка и автомат) и отделно от тях гранати. Не знам нататък как продължава да се развива играта. Контролите на играта са стрелките на клавиатурата (или WASD) за движение (има скок и клякане), а докато тичате в едната посока и натиснете първо надолу и след това скок изпълнявате дълъг скок с влачене по земята, по времето на който можете да обстрелвате врага. Можете да клякате зад колите и по този начин враговете не могат да ви улучат, но много внимавайте да не ви метнат някоя граната или просто колата да гръмне от многото олово (преди да гръмне колата от куршумите почервенява)… Докато стоите клекнал можете да си възстановявате и кръвта, като максимум можете да възстановите 95 точки, но на мен това ми се струва напълно достатъчно защото е многократно. Колкото повече ви улучват враговете обаче, толкова по-малко точки имате накрая. Първо ниво успях да го мина с максималния резултат ако не се лъжа – без да ме улучат дори един път. С мишката естествено насочвате мерника, като колкото повече улучвате главите им, толкова по-добре. От втората зона нататък можете да сменяте оръжията си – става с бутона Е, или ако стреляте ниско долу.

Моите постижения до момента са:

record
Можете да споделите и докъде сте стигнали и съответно още тънкости, ако откриете.

Update – 07.03.2009: Преди като стигах до самия край на трета зона (малко след третия танк) ми бъгваше цялата игра и трябваше даже компютъра да рестартирам. Днес обаче, не ми бъгна. Унищожих последния танк, справих се с индивидите след него и превъртях играта! Оказа се, точно както и предполагах, че зоните са само три. Ето и шот от моя резултат (въпреки, че можеше и по-добър да е.
pucalka-shot

Ето и връзка към играта, защото по непонятни за мен причини ако я сложа тук ви пренасочва към Демо версията, която включва само 1-вата зона.

858 views

, , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *