Aleksey's blog

Welcome to my world…

Кристиано Роналдо избран за гей икона №1

Португалският футболист Кристиано Роналдо бе избран за световна гей икона №1.

Звездата на Манчестър Юнайтед тази година измести от първото място поп певицата Кайли Миноуг. Колегата на Роналдо – футболистът Дейвид Бекъм остана едва девети.

Класацията е дело сайта gaygolddiggers и се обновява всяка година след анкета между 3000 хомосексуалисти.

“Атлетичното тяло, зализаната коса, блестящите бели зъби и множеството бижута донесоха победата на Роналдо. Външността му е мечтата за всеки гей или лесбийка”, обясни говорителка на сайта пред “Сън”.

Източник


Много се смях на тая статия. Напоследък страшно много подрастващи “момченца” страшно много подражават на Кристиано Роналдо… Прически, очила… и не знам още какво. На мен винаги са ми изглеждали гейски тия неща. Не знам откъде ми е дошло това разбиране, но определено личното ми мнение, е че тия които му подражават изглеждат като педали, и то в лошия и смешен смисъл на думата. Роналдо е милионер, световноизвестен спортист в разгара на кариерата си и има право да изглежда както си иска. Но някакво 16-17 годишно момченце като си сложи същата прическа и слънчеви очила… на мен ми става тъпо. Това отляво е само един от многото примери… Няма да споменавам бръснатите крака и оскубаните вежди. Накъде отива тоя свят… Новото поколение се изпедерасти много.

1,135 views

, , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *